صفحه اصلی
راه‌اندازی دستگاه اندازه‌گیری پروتئین به روش کجلدال در آزمایشگاه مرکزی
  • 112 بازدید

دستگاه اندازه‌گیری پروتئین به روش کجلدال (KjelMaster Buchi k-375) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی آماده ارائه خدمات به دانشجویان و پژوهشگران است.


 مهم‌ترین و استاندارترین روش که توسط جامعه شیمی و بیوشیمی برای اندازه‌گیری میزان نیتروژن موجود در نمونه‌های مختلف پذیرفته شده و استفاده می‌شود، روش کجلدال آزمایشگاهی یا همان کلدال است. از این دستگاه برای هضم و تقطیر نمونه‌ها به منظور آماده‌سازی برای تجزیه و تحلیل پروتئین استفاده می‌شود. 


کاربرد این دستگاه در اندازه‌گیری پروتئین موجود در مواد غذایی (غذای انسان و حیوانات)، بافت‌های بیولوژیک و نیز برخی مواد جامد و محلول‌ها است. این دستگاه طی حرارت دادن ماده با مقداری اسید سولفوریک، طی واکنش‌هایی می‌تواند نیتروژن را تجزیه کرده و خارج کند، در پی این امر می‌توان میزان و خلوص پروتئین موجود را اندازه گرفت. موضوعی که کاربردهای بسیاری در رشته‌های مختلف برای فرآیندهای خاص و تحقیقاتی دارد.


 اساتید دانشجویان و محققان گرانقدر جهت تعیین وقت و انجام آنالیز می‌توانند به تارنمای اینترنتی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی به آدرس https://centrallab.sbu.ac.ir مراجعه و یا با شماره 29905427 تماس حاصل نمایند.


 

افزودن نظرات